Právě vysíláme

DAVID KOLLER S DALŠÍM SINGLEM

1. března 2011 22:56
DAVID KOLLER S DALŠÍM SINGLEM

„Teď a tady“

Nové album oceněné 2 nominacemi na Ceny Anděl 2010 představuje 2. singl „Teď a tady“.

Fenomén domácí hudební scény David Koller je zpátky v plné formě. Nové album „Teď a tady“ je od konce listopadu 2010 v prodeji v hudebních obchodech po celé republice.

Za své nové album „Ty a já“ získal 2 nominace v Cenách Anděl 2010 v kategoriích zpěvák roku a videoklip roku! Vydání alba provázel stejnojmenný pilotní singl „Ty a já“ a právě videoklip k této skladbě vzbudil pozornost nejenom Akademie populární hudby, ale i fanoušků. Na tento unikátní klip se můžete podívat na YouTube.

Pilotní singl nyní střídá rádiovka „Teď a tady“, kterou David navazuje na bezpočet svých hitů. Stejnojmenné album se natáčelo od března do října 2010.

Každý disk David vlastnoručně podepsal, novinka z aktuální produkce jednoho z našich nejpopulárnějších zpěváků a hudebníků se tak zároveň stává zajímavým sběratelským kouskem. „Příští nahrávku už pravděpodobně nevydám na nosiči, tak chci, aby tahle byla pro všechny fanoušky exkluzivní a je limitovaná pouze fyzickými možnostmi mojí pravé ruky…,“ dodává David Koller.

Na finální zvukové podobě pracoval Ecson Waldes ve studiu Biotech v září a říjnu 2010. Album obsahuje 9 skladeb, na kterých spolupracovali např. Márdi z Vypsané Fixy, Oskar Petr, Ivan Král a další.

Maloobchodní cena CD „Teď a tady“: 299,- Kč, digitální distribuce za album je 229,- Kč a za skladbu 24,90 Kč.

David Koller mimo jiné spolupracuje s klubem Meet Factory či s Nadací Terezy Maxové.

Více se dozvíte na oficiálním webu či na FB profilu

Teď a tadyDavid Koller

Články, které by tě mohly zajímat