Právě vysíláme

Dcera BEYONCÉ opět pobavila. Jak reagovala na vystoupení svých rodičů? To vás dostane!

22. června 2018 15:10
Dcera BEYONCÉ opět pobavila. Jak reagovala na vystoupení svých rodičů? To vás dostane!

Ačkoliv své rodiče všichni moc milujeme, jsou věci, při kterých je zkrátka vidět nechceme!

Zpěvačka Beyoncé a rapper Jay-Z mají opravdu povedenou dcerušku. Blue Ivy si vždy řekne svoje a své pocity umí dát jasně najevo. To, že jsou její rodiče snad ty největší hvězdy planety, je úplně jedno. Pro malou Blue je to zkrátka mamka a taťka. A při jistých situacích je prostě nevidí ráda.

Blue je možná tou nejslavnější holčičkou světa, v mnoha ohledech je to však dítě jako každé jiné. To ostatně dokázala i v Británii, kde se zúčastnila koncertu svých rodičů. A jak vystoupení prožívala? To vás rozesměje!

ČTĚTE TAKÉ: To nikdo nečekal! JAY-Z a BEYONCÉ vydali společné album Everything Is Love

Předtím, než Beyoncé vstoupila se svým manželem na pódium, divákům se na plátně promítlo video, na kterém zpěvačka a rapper společně tancují na posteli. A ačkoliv je záznam jistě velmi sexy, malé Blue se pochopitelně příliš nelíbil. Jakmile totiž video začalo běžet, holčička nastavila zhnusený obličej, rukama si zakrývala oči, a dokonce se před pohledem na své rodiče začala skrývat za okraje tribuny. Zkrátka udělala něco, co by asi měl chuť udělat každý z nás, že?

 

Zdroj: DailyMail, YouTube

Jaká pro vás bude podle horoskopu druhá polovina roku 2018 v lásce? Raci nesmějí ztrácet naději, Štíři nebudou mít na vztahy ani pomyšlení

Články, které by tě mohly zajímat