Právě vysíláme

Dcera Cardi B opět slavila narozeniny ve velkém. Tentokrát dostala balík peněz

15. července 2022 8:10
Dcera Cardi B opět slavila narozeniny ve velkém. Tentokrát dostala balík peněz

Cardi B svým darem k dceřiným narozeninám vzbudila opět velké emoce. Nedala na negativní komentáře z let minulých a své Kulture Kiari Cephus dala balík peněz. „Na co malému dítěti jsou?“ ptají se její sledující.

Rapperka Cardi B proti sobě opět jednou poštvala fanoušky. Stejně jako v minulých letech ani tentokrát nešetřila na dárku pro dceru k narozeninám a překvapila ji padesáti tisíci dolary. Vše zdokumentoval otec čtyřleté Kulture Kiari Cephus Offset a video umístil na sociální sítě. Hudebnice se tak rázem stala terčem kritiky.

Lidé se diví především tomu, co bude malé dítě s tolika penězi dělat. Více než milion korun českých totiž většina z nich nevydělá ani za dva roky. Podobně rozporuplné názory vyvolaly i předchozí dárky Cardi B a Offseta. Když byly jejich dceři dva roky, koupili jí kabelku v hodnotě zhruba dvou set tisíc korun. Minulé léto, ke třetím narozeninám, pak Kulture dostala diamantový náhrdelník v hodnotě tří milionů korun.

Manželé však na negativní komentáře nedávají a dceru i nadále obklopují drahými věcmi a oblečením, nejčastěji s logem Chanel. „Proč ne? Princeznovské party, neomezený přístup k hračkám, dovolené a bazén, který moje holka miluje. Když jsem byla malá, byla jsem plavat asi pětkrát,“ nechala se v roce 2021 slyšet Cardi B. Obhajuje se tím, že jí jako dítěti právě tyto věci chyběly a ráda by dceři dopřála to, co nemohla sama mít.

Články, které by tě mohly zajímat