Právě vysíláme

Dcera Karla Gotta způsobila na Instagramu poprask, překonala i slavného tátu

9. února 2021 12:10
Dcera Karla Gotta způsobila na Instagramu poprask, překonala i slavného tátu

Dcera zesnulého zpěváka Karla Gotta začala být aktivní na sociálních sítích. Založila si profil na Instagramu a během dvou dnů získala takový počet sledujících, kterým překonala i slavného tátu.

Charlotte Ella Gottová si ve svých čtrnácti letech založila profil na Instagramu a svým prvním příspěvkem rozvířila vody. Sdílela sérii fotografií, na kterých pózuje skoro jako modelka.

Doposud jediný rodinný profil spravovala Charlotty maminka Ivana Gottová, která po smrti fenomenálního Karla Gotta chtěla prostřednictvím jeho instagramového účtu se 176 tisíci sledujícími i nadále komunikovat se zpěvákovými věrnými fanoušky. Správa sociální sítě mistrův profil po jeho smrti zablokovala poté, co se někdo fiktivně vydával za rodinného příslušníka.

Nová instagramová hvězda

Charlotta nasbírala na Instagramu za pouhé dva dny přes 99 tisíc sledujících. Nový profil Karel Gott Agency, na které Ivana komunikuje za zpěváka i rodinu, má o polovinu méně! Charlotte Ella během pár hodin získala značný počet sledujících, o který se influenceři snaží několik měsíců.

Zdroj: Instagram, Blesk

Články, které by tě mohly zajímat