Právě vysíláme

Dcera MICHAELA JACKSONA se opřela do 50 CENTA! Co jí rapper provedl?

8. září 2019 11:10
Dcera MICHAELA JACKSONA se opřela do 50 CENTA! Co jí rapper provedl?

Paris Jackson se na sociálních sítích pustila do rappera 50 Centa. Autor hitu Candy Shop jí štve, protože neustále tvrdí, že Chris Brown je lepší než její otec.

Drzé poznámky

Paris Jackson a 50 Cent nejsou momentálně nejlepšími kamarády. Americký rapper začal na sociálních sítích tvrdit, že Chris Brown je lepší než sám Král popu, Michael Jackson. Drzé poznámky nejprve rapperovi prošly, jenže on s nimi pokračoval dál a svými nemístnými komentáři pěkně rozdráždil dceru legendárního Michaela Jacksona, Paris.

Mladá modelka se k opakovaným poznámkám od rappera 50 Centa vyjádřila takto: Superbowl 1993. Skutečné legendy nemusí plýtvat energií, aby získaly pozornost. Klid, příteli. Klid. V klidu je větší síla, než dokážeš pochopit. Říkám to při vší úctě ke Chrisu Brownovi, jehož miluji. Tohle platí jen pro tebe, 50.“

Kritika Paris Jackson na rappera bohužel nezapůsobila a 50 Cent brzy znovu provokoval. Na Instagramu nedávno dokonce zveřejnil video z koncertu Chrise Browna, na kterém byl popisek: „Chci jen říct, že MJ (Michael Jackson) nikdy takto koncert nezačal.“ Kdy se ten člověk poučí?

 

Zdroj: NME, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat