Právě vysíláme

Dean Lewis, autor hitů Waves a Be Alright, dorazí do Prahy!

7. dubna 2022 10:40
Dean Lewis, autor hitů Waves a Be Alright, dorazí do Prahy!

Vzpomínky na minulé vztahy i radost ze života dnes, na pražskou premiéru přijíždí Dean Lewis. Jeho debutová deska A Place We Know z roku 2019 a spolupráce s hvězdným DJem a producentem Martinem Garrixem vystřelila australského hudebníka na vrchol hitparád po celém světě. Romantický singl Be Alright se během následujících dvou let stal jednou z nejúspěšnějších skladeb vůbec.

Česká koncertní premiéra Deana Lewise se uskuteční v pondělí 3. října 2022 v pražském klubu Roxy. Vstupenky za 690 Kč budou v prodeji od pátku 8. dubna 2022 na fource.cz a v sítích GoOut a TicketMaster. Už od středy 6. dubna 2022 si můžete vstupenky pořídit po registraci do programu Fource Friends.

Skladby Deana Lewise jsou povzbuzením, jaké právě teď svět potřebuje. Jejich tématem jsou často osvobozující momenty, kdy si uvědomíme, že pro nás není zdravé zůstávat sklíčený a v tenzi – ať už se jedná o romantické vztahy nebo jiné složité situace. Svůj největší hit plný naděje Be Alright Lewis napsal do složitém rozchodu jako vzkaz pro sebe samotného.

A ze svých vlastních zkušeností vychází v písničkách často. V energické skladbě Looks Like Me třeba popisuje vztah s bývalou partnerkou, která namísto práce na záchraně vztahu vyhledávala přítomnost lidí, kteří vypadali jako sám Lewis. „Na téhle písni mám opravdu rád, že pokaždé, když ji hraju naživo, lidé se začnou okamžitě hýbat. To je pro mě jako skladatele úplně nová zkušenost. Raději se vždy držím na známém území a píšu pomalejší skladby, ale potřeboval jsem využít šanci a udělat něco kompletně nového,“ komentuje nejčerstvější skladbu Lewis.

Články, které by tě mohly zajímat