Právě vysíláme

Debbi se vdala, vzala si dlouholetého přítele Tomáše

15. srpna 2022 8:10
Debbi se vdala, vzala si dlouholetého přítele Tomáše

Debbi je vdanou paní. Vzala si svého dlouholetého přítele Tomáše, se kterým se zasnoubila letos v lednu. Svatbu na svých sociálních sítích propálila zpěvačka a moderátorka Marta Jandová.

Zpěvačka Debbi řekla o víkendu „ano“ svému dlouholetému příteli Tomášovi. Ten ji požádal o ruku letos v lednu, muzikantka pak zásnuby oznámila na svých sociálních sítích fotografií s prstenem na ruce a popiskem „Bude svatba“. Mezi gratulanty tehdy nechyběla ani Marta Jandová, která veselku interpretky propálila.

„Před koncertem jsem si odskočila na svatbu. Na krásnou svatbu, Debbi. Děkujeme za pozvání a hodně štěstí,“ napsala Jandová a přiložila několik fotek s novomanželi.

Sama Debbi se svatbou pochlubila svým fanouškům až se zpožděním. Zato je neochudila o krásné fotky, mimo jiné je na nich zachycený i první novomanželský polibek. Jak pak prozradil její manžel Tomáš, na prstýncích mají s partnerkou vyryto: „D + T = VŠL (Deborah a Tomáš = Velká šílená láska)“

Pro první svatební tanec si dvojice vybrala píseň od Davida Stypky, Farmářům. „Můj budoucí manžel z toho má velký strach, ale ujistila jsem ho, že stačí, když se budeme držet a točit se pomalu dokola,“ prozradila před časem zpěvačka. Jak navíc uvedla pro Blesk, chystá novou píseň V dobrým i zlým, která bude o prolnutí jejího soukromého i osobního života.

Články, které by tě mohly zajímat