Právě vysíláme

Demi Lovato a Max Ehrich po dvou měsících zrušili zásnuby

26. září 2020 13:10
Demi Lovato a Max Ehrich po dvou měsících zrušili zásnuby

Pouhé dva měsíce po zasnoubení je konec. Zpěvačka Demi Lovato, která bojovala s drogovou závislostí, je prý opět svobodná.

Podle amerického serveru People je velká láska mezi Demi Lovato a Maxem Ehrichem u konce. Popová diva a herec se zasnoubili teprve po čtyřech měsících známosti. Americká zpěvačka tehdy nešetřila chválou na svého milovaného.

Fanoušci na sociálních sítích ovšem spekulují o jejich rozchodu už delší dobu. Věrným fanouškům neunikl fakt, že zpěvaččini nejbližší, včetně její sestry nebo nejlepší kamarádky, přestali Maxe sledovat na Instagramu.

 

Slavný pár se dal dohromady v březnu, kdy se společně izolovali před pandemií koronaviru. Od té doby byli nerozluční a Demi se nechala slyšet, že je Max jediný partner, vedle nějž se cítí být sama sebou. O vztahu mluvila jako o pravé lásce, na kterou čekala celý život.

Demi a Max byli v podstatě spolu 24 hodin 7 dnů v týdnu po celé měsíce,“ uvedl jejich blízký přítel pro deník People. „Žili v bublině s nulovým stresem a všechno byla jen zábava. Bylo to těžké rozhodnutí, ale Demi a Max se rozhodli jít každý svou cestou, aby se zaměřili na kariéru,“ dodal pro PeopleZdá se, že jak láska rychle vzplanula, tak rychle shořela.

Demi ani Max rozchod veřejně nekomentovali, ale oba zveřejňují příspěvky na Instagramu. Mezi jinými příběhy Max zveřejnil náboženský citát a zpěvačka zveřejnila video, kde má na sobě tričko s nápisem: „Psi nad lidmi“.

 

Zdroj: Instagram, People

Články, které by tě mohly zajímat