Právě vysíláme

Demi Lovato chce zbořit tabu, začala vyrábět vlastní sexuální hračku

9. listopadu 2021 13:10
Demi Lovato chce zbořit tabu, začala vyrábět vlastní sexuální hračku

Demi Lovato vstupuje do erotického průmyslu. Jak sama uvedla, rozhodla se zbořit sexuální tabu a vyvinula ve spolupráci se společností Bellesa vlastní vibrátor. Nazvala ho Demi Wand a má povznést partnerský vztah na další úroveň.

Zpěvačka Demi Lovato se pouští do nového byznysu. Vedle hudebního a filmového průmyslu teď bude její jméno figurovat také v tom erotickém, ve spolupráci se společností Bellesa totiž vyvinula vlastní erotickou pomůcku – vibrátor. Ten nyní prodává pod názvem Demi Wand za zhruba 1 600 korun.

„Chtěla jsem vytvořit vlastní sexuální hračku a zbořit tak stigma, které tady panuje. Povznese váš partnerský vztah na další úroveň,“ říká zpěvačka o novince na trhu. Podle tiskové zprávy je vibrátor nejmenší a nejtišší hračkou, kterou společnost vyrobila. Jeho součástí je také diskrétní obal.

„Spojili jsme naše síly, abychom obohatili sexuální život lidí všech pohlaví. Demi Lovato je nejvlivnější osobou, která kdy uvedla na trh produkt určený pro potěšení. Jde o speciální propojení erotického trhu a mainstreamu,“ nechali se slyšet zástupci firmy Bellesa.

V dubnu letošního roku vydala zpěvačka album Dancing With The Devil, ve kterém se vyzpívává o období po svém předávkování před třemi lety. O měsíc později Lovato oznámila, že se necítí být ani mužem, ani ženou a rozhodla se identifikovat jako nebinární. Zároveň ani dodala, že to tak nemusí být navždy.

Články, které by tě mohly zajímat