Právě vysíláme

Demi Lovato chystá vlastní dokument, promluví v něm o předávkování

19. ledna 2021 11:10
Demi Lovato chystá vlastní dokument, promluví v něm o předávkování

Zpěvačka Demi Lovato v roce 2018 téměř zemřela na předávkování, její rodina ji našla doslova za pět minut dvanáct. Nyní muzikantka chystá vlastní dokumentární sérii, v níž o nejtěžších chvílích svého života promluví.

Série se bude jmenovat Dancing With The Devil a odstartuje 23. března dvěma díly na YouTube. Celkem bude mít čtyři epizody, které zpěvačka natočila ve spolupráci s režisérem Michaelem D. Ratnerem a jeho týmem.

„Je působivé a vzácné vidět popovou hvězdu vyprávět její příběh, upřímně a bez přetvářky,“ uvedla Janet Pierson, spolurežisérka. „Je nám ctí prezentovat tuto zpěvaččinu tak intimní cestu. Demi Lovato má velký zájem o rozšíření povědomí o duševním zdraví,“ dodala.

Interpretka promluví v chystané sérii o předávkování v roce 2018, ohlédne se však také ještě hlouběji do minulosti, kdy podstoupila rehabilitaci kvůli bipolární poruše a závislosti na drogách a alkoholu.

„Jsou to už dva roky, co jsem čelila nejtemnějšímu období svého života a teď jsem připravená sdílet svůj příběh se světem. Poprvé se podíváte na boj a celý ozdravovací proces z mého úhlu pohledu. Jsem vděčná za to, že jsem schopná čelit své minulosti a sdílet ji se světem,“ uvedla Lovato, jejíž dokument se začal natáčet během šňůry Tell Me You Love Me World Tour, tedy předtím, než se zpěvačka předávkovala.

Zdroj: CNN, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat