Právě vysíláme

Demi Lovato dala sbohem popu, vrací se k rockové hudbě

25. ledna 2022 13:52
Demi Lovato dala sbohem popu, vrací se k rockové hudbě

Demi Lovato se vrací zpět ke svým kořenům, tedy minimálně těm hudebním. Jak totiž prozradila na svém instagramu, dává sbohem popu. Její nové písně budou mít rockový kabát.

„Pohřeb mé popové muziky,“ napsala Demi Lovato na instagramu k fotografii z nahrávacího studia. O pár dní později sdílela snímek, na kterém je zachycena jako teenagerka. „15 & není to fráze,“ připsala k němu a dala tak fanouškům jasně najevo, v jakém hudebním žánru budou její nové písně. Fanoušci devětadvacetileté zpěvačky se od teď mohou těšit na rockové songy.

Tento žánr je Lovato dobře známý. Nahrála v něm totiž svá první studiová alba Don’t Forget a Here We Go Again. Poté se odklonila k popu, starší písně však i nadále zaznívaly na jejích koncertech a mezi fanoušky patří k nejoblíbenějším.

„Dejte ven jakoukoliv muziku chcete a kdykoliv chcete. Porušujte pravidla,“ zveřejnila zpěvačka ve svých stories, a zároveň sdílela ukázku hned dvou nových songů. „Tady jsou tvoje lístky na šílenou show, zlato, sci-fi, sleduj, jak se šílenec zblázní,“ zpívá v jedné bývalá Disney hvězdička. Kdy song vyjde, zatím drží v tajnosti.

Články, které by tě mohly zajímat