Právě vysíláme

Demi Lovato pracuje na novém albu

10. ledna 2021 8:10
Demi Lovato pracuje na novém albu

Zpěvačka Demi Lovato nevydala novou desku od roku 2017. To by se ale letos mělo změnit. Je ve studiu a pracuje a nahrává songy, potvrdil její agent.

Demi Lovato vstoupila do nového roku hudebně. Již několik dní je ve studiu, kde pracuje na nových písních. Na Twitteru to potvrdil její manažer Scooter Braun, kterého si zpěvačka najala poté, co se v roce 2018 předávkovala.

Jak později prozradila v show Ellen DeGeneres, ačkoliv si to v té době nepřiznávala, její bývalý manažer kontroloval interpretčin životní styl. „Pokud bylo v hotelovém pokoji ovoce, nařídil ho odnést pryč, protože v něm bylo moc cukru,“ řekla.

Právě předávkování drogami je důvodem, proč zpěvačka od roku 2017 nevydala žádné nové skladby. Fanoušky však během letošního roku potěšila alespoň několika hudebními novinkami. Na předávání cen Grammy o sobě dala vědět s písní Anyone, poté vydala singly I Love Me či Still Have Me a duet se Samem Smithem a krátce před americkými volbami zaútočila na Donalda Trumpa písní Commander In Chief.

Nahrávání nových songů potvrdila na svém Instagramu sama Lovato, která sdílela Braunův tweet, k němuž přidala popisek: „*Mobil zvoní – volá Scooter* Já: Hej, nahrávám, nemůžu mluvit.“

Zdroj: Billboard, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat