Právě vysíláme

DEMI LOVATO přiznala, proč znovu sklouzla k drogám a k čemu jí nutil bývalý tým!

9. března 2020 11:10
DEMI LOVATO přiznala, proč znovu sklouzla k drogám a k čemu jí nutil bývalý tým!

Demi Lovato na pořadu Ellen DeGeneres poprvé promluvila o svých problémech s drogami. Zpěvačka prozradila, co se stalo předtím, než se v roce 2018 předávkovala drogami a skončila v nemocnici.

Demi už od patnácti let trpí psychickými problémy a v minulosti se několikrát ocitla v léčebně. U Ellen nyní prozradila, že dlouhou dobu měla bulimii a když poprosila svůj bývalý tým o pomoc, nebyla jí dostatečně poskytnuta. „Prosila jsem o pomoc, ale neposkytli mi ji. Ne dostatečnou. Najednou jsem přemýšlela o tom, že jsem sice šest let čistá, ale stejně je mi hrozně, tak proč být čistá, že?“ řekla zpěvačka a dodala, že to byl důvod k tomu, proč znovu před dvěma lety sklouzla k drogám.

Poté, co se Demi předávkovala a opět skončila v léčebně, už konečně dnes žije bez drog. Po návratu z léčení dokonce vyměnila i svůj tým, protože cítila, že její starý management se jí až moc snažil řídit život. Dokonce jí nutil i do drastických diet a hlídal, jak se stravuje. „Kontrolovalo mě tolik lidí. Jednou mi z hotelového pokoje odnesli telefon, abych si nemohla objednat pokojovou službu. Když mi tam donesli ovoce, vzali mi ho, protože to byl cukr navíc,“ přiznala zpěvačka, kterou nyní zastupuje Scooter Braun, manažer Justina Biebera či Ariany Grande.

 

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat