Právě vysíláme

Demi Lovato prohlásila, že aktuální turné je její poslední

15. září 2022 8:10
Demi Lovato prohlásila, že aktuální turné je její poslední

Demi Lovato prohlásila, že aktuální turné k albu Holy Fvck je jejím posledním. Trápí ji psychické potíže. Volný čas tráví v posteli a momentálně přišla také o hlas. „Nezvládám to,“ napsala.

Zpěvačka Demi Lovato v sérii smazaných instagramových stories uvedla, že končí s ježděním na turné. To aktuální je pro ni velmi náročné, především po psychické stránce. „Jsem tak zatraceně nemocná, nemůžu vstát ani z postele,“ napsala interpretka, která v srpnu vydala své osmé studiové album Holy Fvck.

„Nezvládám to. Tohle turné bude moje poslední. Miluju vás, lidi,“ napsala zpěvačka v sérii stories, které posléze smazala. Místo nich vydala jiné, ve kterých prosila fanoušky o podporu během večerního koncertu. „Potřebuji, abyste mi dnes pomohli. Téměř nemám hlas. Asi na vás dnes budu často mířit mikrofonem,“ přiznala, že se zdravotně necítí zcela fit.

Lovato momentálně brázdí Ameriku na turné. Zatím poslední koncert je naplánovaný na 6. listopadu v Irvingu v Texasu. Ačkoliv její prohlášení fanoušky mrzí, zpěvačku plně chápou. „Demi pro mě znamená celý svět, ale vždycky jsem měla strašný pocit, když vyrazila na turné. Není to pro ni po psychické stránce dobré,“ tweetla jedna z fanynek interpretky.

„Milujeme tě, nejsi sama. Pamatuj, že zdraví je na prvním místě,“ napsal další její příznivec. Jiný uživatel twitteru zase připomněl den, kdy se Lovato předávkovala. „Zapomněli jsme na to, čím si Demi prošla. Zapomněli jsme na to, jak těžké to pro ni muselo být. Šokovalo mě, když oznámila turné. Chci jen, aby Demi byla šťastná.“

Články, které by tě mohly zajímat