Právě vysíláme

Demi Lovato se vrací k rockovým kořenům, vydala singl Skin Of My Teeth

11. června 2022 8:10
Demi Lovato se vrací k rockovým kořenům, vydala singl Skin Of My Teeth

Zpěvačka Demi Lovato už dříve oznámila, že upouští od popu a vrací se ke svým rockovým kořenům. To nyní potvrzuje singlem Skin Of My Teeth, který je předzvěstí chystaného alba Holy Fvck.

Demi Lovato potěšila fanoušky novým singlem. Skin Of My Teeth pochází z jejího připravovaného alba, které by měla vydat v srpnu letošního roku. Jak už dříve avizovala, nová deska bude rocková až punkrocková. A právě to aktuálně vydaný song také potvrzuje.

„Půjde o novou éru. Měním se a s tím i moje muzika. Ráda bych to, co jsem nahrála předtím, nechala za sebou a otevřela novou kapitolu. Dělám to tak ale s každým albem. Tahle deska bude zvukově nejtvrdší, kterou jsem kdy natočila. Jsem z toho nadšená,“ uvedla zpěvačka v rozhovoru pro Rolling Stone.

Ve Skin Of My Teeth se zpěvačka vrací zpět ke své závislosti na drogách a alkoholu, následnému předávkování se a léčení. „Bože, chtěla bych být volná, ale nemůžu kvůli téhle zasr*ané nemoci,“ zpívá.

Jak již bylo zmíněno, skladba se objeví na albu Holy Fvck. K němu následně Lovato vyrazí na turné. Zda dorazí také do České republiky, nebo se zastaví u některých z našich sousedů, zatím nebylo oznámeno.

Články, které by tě mohly zajímat