Právě vysíláme

Demi Lovato se za strie nestydí, ozdobila je zlatou barvou

29. prosince 2020 11:10
Demi Lovato se za strie nestydí, ozdobila je zlatou barvou

Demi Lovato od mladého věku bojuje s poruchou příjmu potravy. Zatímco v minulosti se za své tělo styděla, nyní ho oslavuje takové, jaké je. V posledním instagramovém postu své nedokonalosti zvýraznila zlatou barvou.

Fotografie svých strií se Lovato rozhodla zveřejnit i na podporu svých fanynek, které mají často vzory ve vyretušovaných obrázcích nejen zpěvačky samotné, ale i jejích kolegyň. Upřímnými fotkami nepřekvapila své příznivce poprvé.

„Nevěřila jsem, že je možné se zotavit z poruchy příjmu potravy. Že to všichni jen předstírají a ve skutečnosti recidivují za zavřenými dveřmi. ‚Určitě se sem tam vyzvrací. Není MOŽNÉ, aby akceptovala svou celulitidu,‘ říkala jsem si, když jsem vyrůstala,“ přiznala osmadvacetiletá zpěvačka.

„Jsem vděčná, že můžu poprvé v životě upřímně říct, že se na mě můj dietetik podíval a řekl: ‚Takhle vypadá člověk, který se zotavil z poruchy příjmu potravy.‘ Na počest toho, kam až jsem došla, jsem v létě nafotila těchto pár fotek, kterými jsem chtěla oslavit své strie, za které jsem se vždy styděla,“ napsala Lovato s tím, že nedokonalosti na svém těle ozdobila zlatou barvou. Podívejte se do fotogalerie.

Zdroj: Instagram, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat