Právě vysíláme

Demi Lovato se začne identifikovat jako bezpohlavní, nechá si říkat „oni“

19. května 2021 11:10
Demi Lovato se začne identifikovat jako bezpohlavní, nechá si říkat „oni“

Demi Lovato udělala ve svém životě zásadní krok. Rozhodla se totiž identifikovat jako nebinární, což znamená, že se necítí být ani mužem, ani ženou. Přeje si, aby ji od nynějška rodina a fanoušci začali oslovovat „oni“.

Zpěvačka zprávu o své nebinárnosti sdílela krátce po půlnoci losangeleského času. Uvedla, že je pyšná na to, že se může identifikovat jako nebinární a od nynějška si začne nechat říkat zájmenem „oni“.

„Rozhodla jsem se tak po dlouhém procesu uzdravování a sebereflexe. Stále se učím, poznávám samu sebe a určitě netvrdím, že teď ze mě bude na tuto problematiku nějaký odborník. Tím, že s vámi tohle sdílím, že dostávám na další level zranitelnosti,“ uvedla Demi na Twitteru.

„Dělám tohle pro všechny, kdo nejsou schopni sdílet to, kým opravdu jsou, se svými milovanými. Prosím, žijte v pravdě. Posílám vám spoustu lásky,“ dodala zároveň.

Hudebnice svým rozhodnutím následuje kroky Sama Smitha, který se nechává oslovovat „oni“ od roku 2019. Demi Lovato s ním v minulosti nazpívala singl I’m Ready a přiznala, že si ohledně problematiky binárnosti se zpěvákem rozumí.

„Každý den dostáváme novou příležitost a šanci být tím, kým chceme a přejeme si být. Strávila jsem většinu svého života vyrůstáním před vámi všemi… Viděli jsme mé dobré i špatné stránky a vše mezi tím. Svůj život jsem nežila jen pro sebe, ale také pro všechny na druhé straně kamer.“

Zdroj: Redakce, Twitter, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat