Právě vysíláme

Demi Lovato se zranila o krystal, museli jí zašívat hlavu

17. července 2022 13:19
Demi Lovato se zranila o krystal, museli jí zašívat hlavu

Demi Lovato se krátce před svým vystoupením u Jimmyho Kimmela zranila. Zpěvačka upadla a musela s rozbitou hlavou zamířit k lékaři, který jí ránu zašil.

Jak Demi Lovato uvedla ve videu zveřejněném na tiktoku, zranila si čelo o krystal a musela před vystoupením navštívit lékaře. „Hádejte, kdo si musel zajít k doktorovi na pár stehů,“ stojí v popisku.

„Jsem velkou fanynkou krystalů, mám doma opravdu obrovské kameny. Když jsem se sehnula, abych zvedla ze země něco, co mi upadlo, rozsekla jsem si o jeden takový velký krystal hlavu. Musela jsem do nemocnice, kde mi ránu zašili. Mám tři stehy,“ vysvětlila následně zpěvačka u Jimmyho Kimmela.

Lovato aktuálně připravuje své osmé studiové album Holy Fvck, které vyjde 19. srpna a obsahovat bude šestnáct písní. Dvě z nich už muzikantka svým fanouškům představila, Skin Of My Teeth vydala v červnu, skladbu Substance pak v polovině července. Na rozdíl od posledních alb se má na novince vrátit ke svým rockovým kořenům.

Na počátku minulého se Lovato označila za nebinární a nechala si říkat „oni“. V květnu letošního roku si však ve svém biu na instagramu upravila informace a k zájmenům, kterými ji mohou ostatní označovat, přidala „ona/její“. Jak následně vysvětlila, ona sama o sobě mnohdy stále mluvila jako o ženě, aniž by si to uvědomila.  Proto se k tomuto kroku rozhodla přistoupit. Mnozí o Lovato však i nadále mluví v množném čísle.

Články, které by tě mohly zajímat