Právě vysíláme

DEMI LOVATO si během léčby našla novou lásku! Kdo je muž, se kterým se láskyplně držela za ruce?

6. listopadu 2018 11:10
DEMI LOVATO si během léčby našla novou lásku! Kdo je muž, se kterým se láskyplně držela za ruce?

Demi Lovato se už 90 dní léčí od drogové závislosti, kvůli které upadla v červenci letošního roku do bezvědomí a byla odvezena do nemocnice. O zpěvaččině stavu se doposud pro média vyjadřovala pouze její rodina, nyní se však Demi ukázala po dlouhé době na veřejnosti a vypadá to, že její život opravdu nabral nový směr. Nejen, že to pohledné brunetce neskutečně slušelo, ale byla dokonce viděna po boku nového muže!

Zpěvaččina léčba zatím probíhá úspěšně. Podle své matky je Demi už 90 dní čistá a těší se dobrému zdraví. Dokonce se už i objevuje na veřejnosti a znovu se snaží vrátit do normálního režimu.

Paparazzi fotografové na Demi číhají, kde můžou. Naposledy zpěvačku nachytali při obědě v restauraci v Beverly Hills, kde slavná brunetka seděla v přítomnosti pohledného muže a zamilovaně ho držela za ruku.

Neznámým blonďákem je oděvní designer Henry Levy, jenž pracuje pod jménem Henri Alexander, a moc dobře ví, čím vším si Demi prochází. On sám měl totiž v minulosti s drogami problém a závislost se mu naštěstí podařilo překonat.

Jak dlouho spolu pár randí a jak moc je jejich vztah vážný? To zatím nevíme. Pevně však věříme tomu, že nová láska Demi pomůže v léčbě a zpěvačka se začne znovu věnovat své profesi – tentokrát však bez drog a alkoholu.

Zdroj: DailyMail, TMZ

Články, které by tě mohly zajímat