Právě vysíláme

Demi Lovato znovu promluvila o vnímání ženského těla potom, co obvinila obchod z propagace „dietní kultury“

2. června 2021 8:10
Demi Lovato znovu promluvila o vnímání ženského těla potom, co obvinila obchod z propagace „dietní kultury“

Demi Lovato se vyjádřila ke kauze, kdy obvinila obchod z toho, že propaguje výrobky bez cukru.

Zpěvačka v poslední době šokuje veřejnost různými vyjádřeními, které jsou mnohdy dosti podivné. Před časem Demi prohlásila, že je nebinární osobou a necítí se tak ani mužem ani ženou. Později pak obvinila obchod v Los Angeles, že propaguje „dietní kulturu“ a schválně láká na výrobky bez cukru.

„Vešli jsme dovnitř a propagace dietní kultury nás natolik rozhodila, že jsme si nakonec nekoupili ani mražený jogurt, byli jsme z toho opravdu smutní. To je vše, co jsme k tomu chtěli říct. Rozhodně jsme neměli v plánu nějak ničit tento malý podnik,“ uvedla zpěvačka poté, co se majitelé obchodu ohradili s tím, že kromě potravin bez cukru mají v sortimentu i velké množství nedietních produktů.

Protože byla Demi za svou poznámku kritizována, rozhodla se na Instagramu znovu promluvit o tom, jak by měla společnost podle ní vnímat ženská těla. „Komentování něčí postavy a hubnutí může být stejně zraňující jako komentování přibývání na váze. Zvláště v případě lidí, kteří se léčí z některé z poruch příjmu potravy. I když to třeba myslíte dobře, ten člověk pak ve dvě ráno možná stále dokola přemýšlí o tom, co jste řekli a proč,“ napsala. „Naše tělo je víc než jen skořápka pro naši duši. Každý den bojujeme s tím, abychom si to připomínali. Tak nám prosím stále neříkejte, že někteří lidé vidí a řeší stále jen náš zevnějšek,“ žádá.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat