Právě vysíláme

Desetiletá North West rapuje v klipu táty Kanyeho

8. února 2024 12:53
Desetiletá North West rapuje v klipu táty Kanyeho

Kanye West obsadil do nového videoklipu svou dceru North West. Desetiletá holčička má evidentně dobře našlápnuto!

Dcera Kim Kardashian propůjčuje svůj hlas v písni Talking / Once Again od Kanyeho Westa a Ty Dolly $ign. Singl je součástí společného projektu nazvaného ¥$. North v klipu sedí a rapuje svou sloku do písně, zatímco si upravuje vlasy. V další scéně zašeptá tátovi do ucha a sebevědomě zarapuje: „Tady Vaše nejlepší kamarádka, slečna, slečna Westie, nesnaž se mě zkoušet, jen mi žehnej.“

Ačkoliv je North West teprve deset let, o své budoucnosti má holčička dost jasnou představu. „Chci být basketbalistka, rapperka, no…, když mi bylo sedm, chtěla jsem být boxerkou. Až mi bude 13, chci venčit psy, vydělat peníze na nákup uměleckých potřeb, protože všechno kolem je tak drahé. Takže rapperka, basketbalistka a k tomu bude dělat umělecká díla, které budu prodávat. Také jednoho dne chci vlastnit Yeezy a Skims a chci být majitelkou firmy,“ dodala s tím, že by ráda převzala podniky své matky a otce.

North je velmi prominentní děvčátko a už jako dítě se řadí mezi celebrity. Díky slávě svých rodičů nosí odmalička drahé oblečení a žije život v luxusu. Je však otázkou, kam se její cesta bude ubírat v dospělosti. To, že má zatím na růžích ustláno, je více než jasné.

Články, které by tě mohly zajímat