Právě vysíláme

DEV – In The Dark

30. srpna 2011 1:59
DEV – In The Dark

NOVINKA EVROPY 2

Oficiální webové stránky: www.devishot.com/

Album: The Night The Sun Came Up

 

In The DarkThe Night The Sun Came Up

Před časem se na hudební scéně zrodil další objev, kterému je předurčována velká budoucnost. Americká zpěvačka a raperka Dev již brzy vydá debutové album, které ohlašuje její nová pecka „In The Dark“!

Hlas této sexy dračice, která nejen svým vzhledem dosti připomíná rebelku Ke$hu, jistě většina zasvěcených hudebních fanoušků pozná. Seskupení Far*East Movement si vypůjčilo část její písně „Booty Bounce“ a použilo pro svůj celosvětový hit „Like G6“.

Úspěch písně a usídlení se na nejvyšší příčce US Billboard Hot 100 mělo následek i pro zpěvačku Dev. I o tu se najednou začali všichni zajímat, nejvíce pak hip hop indie-pop duo The Cataracs, které se ujalo produkce debutového alba této 22leté kočky.

Spolu dali dohromady debutové album „The Night The Sun Came Up“, které zpěvačka vydá ve druhé polovině září. 14písním vévodí nejen již známý zimní singl „Bass Down Low“, ale především zbrusu nová pecka „In The Dark“.

K zmiňované písni Dev před pár dny zveřejnila video, které rozhodně stojí za shlédnutí

Dev nás podle všeho bude provázet v následujících měsících na každém kroku. Svým vokálem totiž vypomohla i na novém singlu Martina SolveigaWe Came To Smash“, který by měl vyjít v říjnu.

 

Zdroj: billboard, musicserver

Články, které by tě mohly zajímat