Právě vysíláme

Dítě Nicka Jonase a Priyanky Chopry se narodilo o tři měsíce dříve

24. ledna 2022 10:19
Dítě Nicka Jonase a Priyanky Chopry se narodilo o tři měsíce dříve

Nick a Priyanka Chopra se stali rodiči. Zatímco pár je na informace skoupí, zahraniční weby s odkazem na zdroj z nemocnice uveřejnily více detailů. Podle DailyMail se dvojici narodila holčička. Náhradní matka ji měla porodit o dvanáct týdnů dříve.

Holčička se Nicku Jonasovi a Priyance Chopře měla narodit v sobotu 15. ledna v nemocnici v jižní Kalifornii. Náhradní matka ji porodila ve 27. týdnu, tedy o tři měsíce dříve, než měla přijít na svět. I proto zatím miminko zůstává v inkubátoru.

Zprávou o tom, že se stali rodiči, Nick a Priyanka své fanoušky překvapili. V příspěvku, který zveřejnili na svých sociálních sítích, uvedli pouze: „S nadšením potvrzujeme, že se ním narodilo dítě, které nám odnosila náhradní matka. V tomto pro nás speciálním čase vás žádáme o soukromí, chceme se teď soustředit pouze na naši rodinu. Moc děkujeme.“

Podrobnosti o pohlaví dítěte zveřejnil někdo ze zaměstnanců nemocnice, kde se dítě narodilo. Manželé informace zatím nepotvrdili, ani nevyvrátili. Pro odnošení miminka náhradní matkou se pravděpodobně rozhodli kvůli problémům s početím. Dlouho uváděli, že je pro ně rodina důležitá a v blízké době by rádi jednu založili. „Mít dítě by pro nás bylo požehnáním, syna, nebo dceru, to je jedno,“ uvedl Jonas vloni pro Extra.

Bratři zpěváka rodiči už jsou. Joe je otcem téměř dvouleté Willy, Kevin pak sedmileté Aleny a pětileté Valentiny.

Články, které by tě mohly zajímat