Právě vysíláme

Dívej se na mě, zpívá v novince Tereza Mašková

22. května 2022 14:10
Dívej se na mě, zpívá v novince Tereza Mašková

Tereza Mašková se hlásí o slovo s novým singlem Dívej se na mě. Podobně jako ve své předešlé tvorbě i nyní připomíná, že když je nejhůře, sílu změnit všechno k lepšímu nenajdeme nikde jinde než sami v sobě. Tentokrát se rozhodla svůj singl věnovat hlavně dámám, které po rozchodu ztratily samy sebe a znovu se našly.

Od roku 2018, kdy získala titul SuperStar, ušla Tereza Mašková jako umělkyně kus cesty – našla si své publikum a vyzpívala se do nezaměnitelného hudebního stylu, ve kterém je jako doma. Nyní se vrací v novém energickém singlu Dívej se na mě.

„Všechno se seběhlo velmi rychle. Písničku jsem si poslechla, zalíbila se mi a do týdne jsme ji už nahrávali,“ vzpomíná na spontánní spolupráci s producentem Martinem Kavuličem a textařem Kamilem Peterajem Mašková.

„Tuto skladbu bych ráda věnovala ženám, které se na cestě životem ztratily, ale nakonec znovu objevily svou sílu a našly samy sebe. Každá z nás si prošla těžkými okamžiky, které nás srazily na kolena. Ať je to cokoliv – ať už náročný rozchod nebo třeba odchod z práce, která vás dusí… Nejste v tom samy a chce to jen čas – nakonec každá z nás najde to, co ztratila, konečně se opět nadechne a začne žít – o tom je Dívej se na mě,“ prozrazuje Tereza.

Martin Kavulič, který se ujal písničky po stránce hudební i producentské, říká: „Inspirací k vytvoření písně byl pro mě text od Kamila – příběh ženy, která po rozchodu najde nový smysl a radost ze života. Tereza svojí interpretací a pěveckým výkonem vystihla a dotvořila atmosféru hudebního motivu, co je nejdůležitější. Jsem z výsledku této spolupráce velmi nadšený a těším se, že píseň má také vizuální podobu.“

Terezka Mašková je velký talent. Má bohatý hlasový a interpretační rejstřík a autorům může dělat jen radost, když se podaří nahrát song, ve kterém je její pěvecký přínos evidentní a ve kterém se naplno rozsvítí. Je to zralá profesionálka, umí se dostat pod kůži písničky a vytěžit z ní maximum. Perspektivní je to zpěvačka obsahových písniček a velkých témat. Dokáže se opřít do melodie, je přesvědčivá, nenechá vás na pochybách, že věří tomu, co zpívá. Má všechny předpoklady vyrůst na trvalku mezi československými zpěvačkami a nebýt jen sezónní hvězdou, jakých zde máme moře,“ dodává Kamil Peteraj.

O videoklip k písničce se postaral slovenský režisér Dušan Krajčovič, který natáčení situoval do botanické zahrady a do výtvarného ateliéru. Tereza se tak chvíli proměnila i na malířku.

Skvělou zprávou pro všechny příznivce Terezy Maškové je, že v těchto dnech pracuje na druhém studiovém albu, které plánuje vydat ještě letos. Naváže jím na debutové album Zmatená z roku 2020, které její fanoušci přijali s velkým nadšením. Nové studiové album je zatím zahaleno rouškou tajemství, jisté však je, že vyjde v říjnu.

Články, které by tě mohly zajímat