Právě vysíláme

Divoká Madonna jako chytrá Horákyně: Zpěvačka ukázala prsa v průsvitném outfitu

28. června 2021 9:10
Divoká Madonna jako chytrá Horákyně: Zpěvačka ukázala prsa v průsvitném outfitu

Popová královna zase provokuje. Na své první vystoupení po koronavirové pauze se oblékla jako chytrá Horákyně.

Vystoupila na večírku v rámci Pride na podporu homosexuálů. Svým outfitem opět šokovala: vzala si modrou paruku, kterou později vyměnila za růžovou, a hlavně síťovaný, průhledný top, ve kterém vystavila kompletně na odiv svoje poprsí.

Madonna

Podprsenku Madonna nechala doma. Vyskočila na pódium a předvedla svou pověstnou divokou show. Na řadu přišel i lascivní taneček.

Partnerku přišel doprovodit i dvaceti sedmiletý přítel Ahlamalik Williams. Zpěvačka se na Instagramu podělila o řadu fotografií, mezi kterými byl i snímek s nejstarší dcerou Lourdes, která zaujala podobně úsporným modelem. Je vidět, že jablko rozhodně nepadlo daleko od stromu.

„Slavit Pride bez lidí, by pro mě byla tragédie. Neberte nic jako samozřejmost, protože nikdy nevíte, co na vás za rohem čeká. Naučte se mít se rádi,“ podle magazínu Variety řekla zpěvačka během koncertu nadšeným fanouškům.

Královna popu je velkým vzorem a podporovatelkou LGBTQ+ komunity. Nadšení fanoušci na sociálních sítích sdíleli mnoho videí, na kterých je vidět,  jak skutečně Madonna řádila.

Zdroj: Instagram, Variety

Články, které by tě mohly zajímat