Právě vysíláme

Dixie D’Amelio zpívá v novince o depresích, song jí napsala Demi Lovato

28. prosince 2020 8:10
Dixie D’Amelio zpívá v novince o depresích, song jí napsala Demi Lovato

Začínající zpěvačka Dixie D’Amelio nadělila svým příznivcům vánoční dárek v podobě nového videoklipu, který natočila k niternému songu Roommates. Na jeho psaní se podílela také zpěvačka Demi Lovato.

Skladba Roommates odráží nejen pocity Dixie D’Amelio, ale také samotné autorky Demi Lovato. Stejně jako její mladší kolegyně v minulosti trpěla depresivními stavy, a právě tyto zdravotní potíže se promítly i do samotného songu.

„S psychikou bojuji každý den a muzika je tou nejlepší cestou, jak ze sebe všechno dostat. Ráda bych s vámi i nadále sdílela věci týkající se mentálního zdraví, protože je to opravdu důležité. Kvůli úzkosti a depresím jsem se dostala až do takového bodu, kdy už jsem nechtěla dál žít,“ přiznala zpěvačka, která si dle svých slov až příliš brala k srdci negativní komentáře ke své osobě.

„V minulosti pro mě bylo opravdu obtížné o tomto tématu mluvit, ale teď už je to mnohem lepší,“ dodala D’Amelio, jejíž videoklip viděly během prvních dvou dnů od vydání téměř tři miliony lidí.

Zdroj: ShutterStock, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat