Právě vysíláme

DJ a producent Diplo je znovu obviněn ze sexuálního zneužití

13. července 2021 11:28
DJ a producent Diplo je znovu obviněn ze sexuálního zneužití

DJ a producent Diplo byl obviněn ze sexuálního obtěžování. Čeho přesně se měl dopustit?

Diplo, který v minulosti spolupracoval s Justinem Bieberem nebo Siou je podle obžaloby obviněn z toho, že si u jedné z žen vynutil orální sex. K incidentu mělo dojít na afterparty po jeho koncertě, kde byl hostům podáván zdarma alkohol a marihuana. Diplo si prý ženu odvedl do pokoje. To se nelíbilo kamarádovi dotyčné, který se prý o ženu strachoval a chtěl na party zůstat. Ochranka slavného dýdžeje však prý použila násilí, aby muže vyvedla.

V pokoji Diplo údajně odmítl ženu pustit ven, dokud mu neposkytne orální sex. Dotyčná tedy po naléhání kývla a DJ si jí prý i během aktu natáčel na telefon. Žena pak ve své výpovědi uvedla, že byla opilá, a tudíž nemohla dát k aktu souhlas. Podle ní se tedy stala obětí sexuálního zneužití.

DJ obvinění popírá a jeho právník uvedl pro americký web TMZ že je „divoce nepravdivé“. DJ byl však už v minulosti z podobného činu obviněn a jeho bývalá přítelkyně jménem Shelly Auguste ho po sexuálním zneužití nařkla i z vyhrožování, což se ale nakonec nepotvrdilo.

Shelly Auguste

 

Články, které by tě mohly zajímat