Právě vysíláme

Do ARIANY GRANDE se ostře pustili vegani. Za vše může obyčejný nápoj!

13. března 2019 11:10
Do ARIANY GRANDE se ostře pustili vegani. Za vše může obyčejný nápoj!

Ariana Grande pořádně namíchla své veganské fanoušky. Dovolila si totiž prezentovat nápoj, který je vyroben z živočišných produktů.

Úspěšná zpěvačka před několika měsíci uvedla, že stala vegankou a vegetariánkou. Jelikož má prý zvířata mnohem raději než lidi, život bez masa a živočišných produktů jí tak naprosto vyhovuje. Toto tvrzení však odporuje její nové spolupráci s kavárnou Starbucks, kde Ariana vytvořila svůj vlastní kávový nápoj s názvem Cloud Macchiato. A jak asi většina z nás ví, Macchiato obsahuje mléko a vejce, tudíž veganské požadavky rozhodně nesplňuje.

Když americký řetězec své zákazníky o novém nápoji informoval, zvedla se proti němu vlna nevole. Fanouškům Ariany vadí, že kavárna nenabízí možnost veganské varianty a argumentují rozhovorem, ve kterém zpěvačka básní o své lásce ke zvířatům.

Samotná Ariana se rozhodla naštvané komentáře ignorovat a fandům zatím neodpověděla. Asi jí stejně jako nám přijde naprosto zbytečné, aby se kvůli jedné kávě zbytečně šířil po internetu nesmyslný hate.

 

Zdroj: Twitter

Čím si komplikujete život podle horoskopu?

Články, které by tě mohly zajímat