Právě vysíláme

Do studia Evropy 2 dorazí Lenny a nizozemský zpěvák Remme

23. listopadu 2022 14:00
Do studia Evropy 2 dorazí Lenny a nizozemský zpěvák Remme

Jindra Ekl si do studia Evropy 2 pozval hned dva hosty, zpěvačku Lenny a nizozemského zpěváka Remmeho. Poslouchej nás ve čtvrtek 24. listopadu 2022 od 11:00 hodin!

Zpěvačka Lenny a nizozemský muzikant Remme, loňský Zahraniční objev Hudebních cen Evropy 2, budou už ve čtvrtek 24. listopadu 2022 hosty ve vysílání Jindry Ekla. Dvojice spolupracovala na novém albu interpretky Heartbreak Culture, konkrétně na písni Friends For Life. Nejen o jejím vzniku si s ní budeme povídat v našem rozhovoru.

Friends For Life, další novinky z aktuální desky i největší hity Lenny zazní ve čtvrtek na jejím koncertě v pražském O₂ Universu. „Plánujeme i speciální akustický set, a kdo už někdy na mém koncertě byl, tak ví, že jde vždycky o něco extra! Návrh scény má na starosti Matyáš Vorda a společně jsme vsadili na wow momenty, kterými chceme publikum překvapit a zajistit jim zážitek, který v nich dlouho zůstane,“ slibuje Lenny.

Jejím předskokanem bude právě Remme, který v minulosti spolupracoval i s dalšími českými muzikanty. Mezi nimi například s Ondřejem Fiedlerem„Zas tak často nelákám fanoušky pod záminkou zajímavých hostů, ale prozradím, že tentokrát by si Universum opravdu neměli nechat ujít,“ zve zpěvačka.

Poslouchej MaXXimum muziky s Jindrou Eklem a jeho hosty Lenny a Remmem ve čtvrtek 24. listopadu 2022 od 11:00 hodin!

Články, které by tě mohly zajímat