Právě vysíláme

Doja Cat oznámila konec kariéry, pak vzala svá slova zpět. Nakonec ale prý platí

30. března 2022 13:10
Doja Cat oznámila konec kariéry, pak vzala svá slova zpět. Nakonec ale prý platí

Doja Cat si proti sobě poštvala fanoušky, když zrušila koncert v Paraguayi a odmítla se s nimi setkat alespoň před hotelem. Nezvládla však následnou kritiku a na sociálních sítích se rozhořčila natolik, až se rozhodla ukončit kariéru. Následně vzala svá slova zpět.

Doja Cat minulé úterý zrušila kvůli špatnému počasí svůj koncert v hlavním městě Paraguayě Asunción. K situaci se nevyjádřila a ani se neomluvila svým fanouškům. Ti na ni dokonce čekali před hotelem a přáli si, aby za nimi zpěvačka dorazila. Vůbec se však neukázala. Naopak se mezitím stihla omluvit Brazílii za to, že do své show nedala víc. Svou rozhořčenost si tedy její paraguayjští příznivci nenechali pro sebe a na twitteru sdíleli několik nehezkých zpráv.

„Nebudu se omlouvat,“ reagovala na ně Doja Cat. „Nikomu sakra nic nedlužím. Končím. Nemůžu se dočkat, až dop**ele zmizím. Už nepotřebuju, abyste mi věřili. Vše je pro mě mrtvé, muzika je mrtvá. Byla jsem blázen, že jsem si někdy mohla myslet, že jsem pro tohle zrozená. Je to zatracená noční můra, už mě víc nesledujte.“

Dokonce si následně interpretka změnila své twitterové jméno na „končím“, později „stále končím“. Zdálo se však, že nakonec své rozhodnutí přehodnotila a v hudbě bude přeci jen pokračovat.

„Můžu cestovat, můžu jíst dobré jídlo, můžu poznávat nové lidi, můžu se smát a plnit si své sny. Můžu se smát, podporovat mou rodinu i přátele, učit se nové věci o světě. Můžu dělat tohle všechno jen díky vám,“ napsala. „Hodně vám toho dlužím. A dlužím hodně i sobě. Dlužím si šanci otevřít se a být milá k lidem. Dlužím sama sobě smrt za své strachy, které mi nedovolují milovat více,“ omluvila se.

Dnes však retweetla článek, který říkal:Doja Cat možná nekončí.“ Zpěvačka na něj ale odepsala: „Dopr**ele končím!“ Její fanoušci tak zůstávají zmatení.

Články, které by tě mohly zajímat