Právě vysíláme

DRAKE se poprvé pochlubil fotkou svého syna! Rapper zároveň poslal fanouškům krásný vzkaz

31. března 2020 11:10
DRAKE se poprvé pochlubil fotkou svého syna! Rapper zároveň poslal fanouškům krásný vzkaz

Kanadský rapper Drake se v dojemném příspěvku na Instagramu poprvé pochlubil fotkou svého dvouletého syna Adonise! Autor hitu God’s Plan chce rovněž povzbudit fanoušky, kteří se ocitají v domácí karanténě.

Chce fanouškům zvednout náladu

Jako mnozí z nás, i čtyřnásobný vítěz ceny Grammy Drake se aktuálně nachází v domácí karanténě. Kanadský rapper se rozhodl, že využije této chvíle a svým fanouškům pošle inspirativní vzkaz. Umělec s přezdívkou Drizzy se totiž pochlubil i fotkou svého dvouletého syna Adonise.

Drake si svoje soukromí pečlivě hlídá. Autor hitu Nice For What se o narození Adonise poprvé svěřil na své desce Scorpion v roce 2018. V amerických bulvárních médiích se následně potvrdilo, že matkou dítěte je Francouzka Sophie Brussaux.

Rodák z Toronta v novém vzkazu uvedl, že se mu po Adonisovi a po Sophii nepochybně stýská. Rapper ale zůstává pozitivní a vyzývá svoje fanoušky, aby udělali totéž. „Spojte se s lidmi, kteří vám přinášejí spoustu radosti,“ uvedl Drake. „Smích je nejlepší medicína.“ S tímto tvrzením musíme jedině souhlasit!

Text v překladu zní:
Nejdůležitější je pro nás se momentálně spojit s našim vnitřním světlem. To nám vytvoří největší otvor ze všech. Věřte, že máte dost vnitřní síly na to, abyste tento cíl splnili. Povede se vám to, pokud se spojíte s lidmi a s věcmi, které vám přinášejí spoustu radosti. Když se vaše mysl začne příliš přemýšlet nad bojácností, odvraťte pozornost na něco jasnějšího. Nezáleží na tom, co se stalo v minulosti či co se kolem nás momentálně děje, vždycky se můžete rozhodnout pro to, abyste se odtrhli od toho kolotoče trápení a paniky a otevřeli se vlastnímu světlu… Není možné vždy ovlivnit vaše okolí, ale když změníte pohled na to, jak se chcete cítit, všechno vám vyjde vstříc. Miluji mojí krásnou rodinu. Spolu s mými kamarády mi chybí. Těším se na veselý den, kdy se opět potkáme. Do té doby mějte vaše světla rozsvícená.

 

Zdroj: Instagram, NME, The Recording Academy, Youradio

Články, které by tě mohly zajímat