Právě vysíláme

DRAKE si v novém hudebním klipu zasportoval s předními americkými hvězdami

16. srpna 2020 8:10
DRAKE si v novém hudebním klipu zasportoval s předními americkými hvězdami

Kanadský rapper Drake to v novém hudebním klipu k singlu Laugh Now Cry Later pořádně rozjel. Video se točilo v centrále značky Nike a zahrají si v něm například Kevin Durant či Odell Beckham Junior.

První ukázka z nové desky

Drake představil první singl z připravované desky Certified Lover Boy a jak u něj bývá zvykem, učinil tak ve velkém stylu. S pohodovou skladbou totiž vychází i odvážný hudební klip, v němž si rapper, jemuž přezdívají Drizzy, zahrál basketbal s hvězdou týmu Brooklyn Nets Kevinem Durantem či zasportoval s hvězdným americkým fotbalistou Odellem Beckhamem Juniorem.

Video se natáčelo v centrále značky Nike, a tak jsou i k vidění některé prostředky, které si tato sportovní značka může ve svém hlavním sídle dovolit. Fotbalová a basketbalová hřiště, plavecké bazény a samozřejmě obrovský obchod – tím vším se Nike chlubí v oregonské centrále.

Rodák z Toronta slíbil, že vydá novou desku letos v létě. Lze tak očekávat, že se desky Certified Lover Boy dočkáme alespoň do konce září. Máme se tedy na co těšit!

Zdroj: YouTube, RollingStone, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat