Právě vysíláme

DRAKE vydává klip ke kultovnímu hitu In My Feelings!

7. srpna 2018 7:55
DRAKE vydává klip ke kultovnímu hitu In My Feelings!

Drake konečně představil klip k oblíbenému singlu In My Feelings z alba Scorpion! Song už jednou zbořil internet díky tanci, který mu vymyslel komediant Shiggy. Dočká se podobného úspěchu i oficiální klip? Vše se dozvíte tady!

Fanoušci kanadského rappera dlouho čekali, kdy jejich miláček konečně zveřejní klip k hitovému singlu In My Feelings a teď se ho konečně dočkali. Oficiální klip nasbíral už přes 40 milionů zhlédnutí na YouTube a samozřejmě vzdal hold i tanci, který proslavil komik Shiggy na svém Instagramovém účtu.

ČTĚTE TAKÉ: SENZACE! DRAKE vydává nový singl s králem popu!

Právě díky Shiggymu se song stal hitem před tím, než ho Drake vydal jako samotný singl. Tanec amerického komedianta začaly kopírovat celebrity jako Will Smith nebo Ciara a ve Spojených státech dokonce čelili problému, že lidé vystupovali z aut a tancovali k písničce za jízdy! Naštěstí se Drake v klipu podobným praktikám vyhýbá, nicméně v osmiminutovém snímku nechybí například komediant Shiggy. Singl In My Feelings i deska Scorpion letos lámou rekordy a Drake díky nim potvrdil svůj status hudební superhvězdy. Co klipu říkáte vy?

 

Zdroj: YouTube, Popsugar

5 romantických gest, která uvidíte ve filmech, ale sami je patrně nikdy nezažijete

Články, které by tě mohly zajímat