Právě vysíláme

Dua Lipa a Megan Thee Stallion mají společný singl, oslavují v něm ženskou sexualitu

19. března 2022 8:10
Dua Lipa a Megan Thee Stallion mají společný singl, oslavují v něm ženskou sexualitu

Nový singl Sweetest Pie zpěvaček Megan Thee Stallion a Dua Lipy rozhodně není o nejsladším koláči na světě. Dvojice v něm naopak oslavuje ženskou sexualitu, a právě téma songu se odráží i ve videoklipu, v němž jsou obě interpretky velmi spoře oděné.

Megan Thee Stallion a Dua Lipa v novém videoklipu oslavují ženskou sexualitu. Vznikl v režii Dave Meyerse, který se rozhodl vzít diváka do tropického ráje. Inspiroval se se údajně pohádkou Jeníček a Mařenka, kdy pěvecké duo zláká dvojici nic netušících mužů, jež v závěru umírají.

Píseň Sweetest Pie je první ochutnávkou z nadcházejícího alba Megan Thee Stallion, které by měla vydat v nejbližší době. Zpěvačky si jej už živě stihly zazpívat na jednom z koncertů Dua Lipy, jež aktuálně brázdí Severní Ameriku na svém turné.

Předtím, než zamíří do Evropy, čeká mladší z interpretek vystoupení na předávání cen Grammy, které se uskuteční v pondělí 4. dubna 2022. Na nich je nominovaná hned v šesti kategoriích a je tak považovaná za jednu z největších favoritek.

Články, které by tě mohly zajímat