Právě vysíláme

Dvojčata z THE VERONICAS se opět vrací na scénu! Mrkněte na jejich nový klip k songu Think Of Me

8. května 2019 8:00
Dvojčata z THE VERONICAS se opět vrací na scénu! Mrkněte na jejich nový klip k songu Think Of Me

Dvojčata Lisa a Jessica z Austrálie pobláznila v roce 2005 celý svět jako duo The Veronicas. Po velkém startu a vydání tří studiových alb se ale po pár letech holky stáhly do ústraní a nebylo o nich příliš slyšet. Nyní se půvabná dvojčata však opět vrací na scénu a vydávají klip k novému songu.

Skupina The Veronicas byla založena v Brisbane. Holky do roku 2014 vydaly tři alba a jezdily koncerty po celém světě. Jejich hudba se řadí spíše mezi pop-rockovou. První singl 4ever je nejznámější píseň, díky které prorazily hlavně v Austrálii, singl Untouched je ale jejich první singl, se kterým dvojčata dobyla americké a evropské hitparády.

V roce 2014 si LisaJessicou rozhodli dát pauzu a několik let nevystupovali ani netvořili novou hudbu. Svůj comeback oznámili před dvěma lety a vypustili do světa například úspěšný song On Your Side.

Nyní půvabné brunetky představují fanouškům novinku Think Of Me, ke které byl natočen i videoklip. Pokud tedy chcete vidět, jak holky během let dospěly a z puberťaček se staly krásné ženy, nenechte si klip rozhodně ujít.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat