Právě vysíláme

Ed Sheeran má koronavirus. V pracovním nasazení nehodlá polevit, plánovaná vystoupení neruší

25. října 2021 11:10
Ed Sheeran má koronavirus. V pracovním nasazení nehodlá polevit, plánovaná vystoupení neruší

Britský zpěvák Ed Sheeran má koronavirus, oznámil to na sociálních sítích. Slavný písničkář plánuje pracovat i v karanténě.

„Ahoj lidi, chci vám říct, že jsem bohužel měl pozitivní test na Covid, takže se nyní izoluji a řídím se vládními pokyny,“ uvedl Ed Sheeran příspěvek na Instagramu s tím, že z důvodu nemoci se nebude moci osobně zúčastnit naplánovaných akcí.

Zároveň fanouškům slíbil, že se pokusí, co nejvíce rozhovorů a dokonce i vystoupení poskytnout alespoň z domova. „Omlouvám se všem, které jsem zklamal. Zůstaňte všichni v bezpečí,“ zakončil písničkář příspěvek.

Naposledy vystoupil Ed Sheeran minulý týden na prvním udílení cen Earthshot, které pořádají britský princ William a jeho choť Kate.

Je možné, že některá představení se budou muset zrušit. Která z naplánovaných vystoupení Sheeran odehraje z domácí karantény zatím není jasné. Na oficiálním webu jsou k dispozici pouze data nového tour, které začíná v dubnu příštího roku. Letošní vystoupení jsou spjata především s propagací jeho nového alba =, tedy Equals, neboli „rovná se“, které má vyjít tento pátek.

Články, které by tě mohly zajímat