Právě vysíláme

Ed Sheeran nahrál nový song s Pokémony

1. října 2022 8:10
Ed Sheeran nahrál nový song s Pokémony

Ed Sheeran má venku nový singl. Jmenuje se Celestial a objeví se v nových hrách Pokémon Scarlet a Pokémon Violet. Ve videoklipu se kromě zpěváka objeví také Pokémoni Pikachu, Charmander a Squirtle.

Fanoušci Eda Sheerana a Pokémona, zbystřete! Zpěvák a tvůrci animovaného seriálu se spojili, aby nahráli nový singl, který se už v listopadu objeví ve hrách Pokémon Scarlet a Pokémon Violet. „I když už je mi 31, jsem stále kluk, který má rád hry a žluté Pokémony,“ nechal se slyšet hudebník, proč na spolupráci kývl.

Pokémoni se objevují dokonce ve videoklipu, který SheeranCelestial natočil. Konkrétně v něm zpěváka zachraňují od dopravní nehody. Vedle reálných záběrů se hudebník ocitne ve vizuálu v několika skečích, které vytvořit Yu Nagaba.

Na oslavu spolupráce si Sheeran nechal na rameno vytetovat Squirtle. „Když se něco negativního dělo v mém životě, třeba ve škole, sedl jsem si ke hře, která mě vždy dokázala rozptýlit. Byl to jiný svět, do kterého jsem mohl alespoň na okamžik uniknout,“ uvedl Sheeran a potvrdil tak, že spolupráce rozhodně není prvoplánová.

Články, které by tě mohly zajímat