Právě vysíláme

ED SHEERAN oznámil vydání nové desky! Nebude na ní chybět i nový společný singl s CHANCE THE RAPPEREM a PNB ROCKEM

24. května 2019 8:10
ED SHEERAN oznámil vydání nové desky! Nebude na ní chybět i nový společný singl s CHANCE THE RAPPEREM a PNB ROCKEM

Ed Sheeran má pro své fanoušky hned dvě skvělé novinky – anglický zpěvák vydává nový singl s Chance The Rapperem a PnB Rockem a letos představí zbrusu novou desku nesoucí název No. 6 Collaborations Project. Jak zní nový singl? A kdy vyjde nová deska? Vše vám prozradíme.

Zpěvák Ed Sheeran vydá v červenci nové album! Půjde o pokračování jeho staršího projektu, na kterém spolupracoval s nejrůznějšími hosty. „Než jsem v roce 2011 podepsal smlouvu, vydal jsem EP nazvané No. 5 Collaborations Project. Vždycky jsem chtěl na projekt navázat. No. 6 jsem začal na laptopu připravovat loni během turné,“ napsal Sheeran v oficiální tiskové zprávě a dodal, že je velkým fanouškem všech interpretů, se kterými na projektu dělal. Deska No. 6 Collaborations Project vyjde 12. července 2019 na značce Asylum/Atlantic.

Ed Sheeran a Justin Bieber nedávno vydali společný singl I Don't Care

Ed Sheeran a Justin Bieber nedávno vydali společný singl I Don’t Care

První zveřejněnou nahrávkou je společný singl I Don’t Care s Justinem Bieberem, druhou ukázkou je kolaborace s Chance The Rapper a PnB Rock nazvaná Cross Me, kterou populární hudebník vypublikoval dnes o půlnoci. Byť zpěvák v prohlášení prozradil kompletní seznam skladeb, jména dalších hostů zatím tají.

Připomeňme, že novinka vyjde jen několik dnů poté, co se Sheeran představí českému publiku na dvou koncertech v pražských Letňanech.

Cover nové desky No. 6 Collaborations Project

Cover nové desky No. 6 Collaborations Project

Na EP No. 5 Collaborations Project se vedle zpěváka objevili reprezentanti britského hip-hopu Wiley, Sway, Wretch 32, Devlin nebo Dot Rotten. Kdo mu bude sekundovat na letošní desce? To se dozvíme už v červenci!

Poslechněte si nový singl Cross Me níže a pokud jste si ještě nekoupili lístky na Eddův koncert, učinit tak můžete tady.

Zdroj: Warner Music, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat