Právě vysíláme

ED SHEERAN pracuje na nové desce, tvrdí jeho manažer

3. listopadu 2019 11:10
ED SHEERAN pracuje na nové desce, tvrdí jeho manažer

Fanoušci Eda Sheerana, máme pro vás vynikající zprávu: britský zpěvák údajně pracuje na nové desce! Sheeranův manažer Stuart Camp v rozhovoru pro BBC potvrdil, že úspěšný hudebník už začal skládat svoje páté album.

Dlouhý proces

Od posledního koncertu Eda Sheerana v anglickém městě Ipswich neuběhly ani tři měsíce a už se zdá, že zpěvák připravuje další hitovou desku. Hudební manažer Stuart Camp v rozhovoru potvrdil, že Ed už začal psát texty a skládat melodie ke své páté desce. Kdy se nového alba nejspíš dočkáme?

S Edem Sheeranem je skládání desky bohužel většinou dlouhý proces. Camp uvedl, že si autor hitu Shape Of You chce dát pěkně na čas, než novou desku vydá – je totiž perfekcionistou a chce vydat jen svůj nejlepší materiál. Zdaleka se tedy zatím neví, kdy se na novou desku můžeme těšit.

Fanoušci britského zpěváka ale nemusí příliš smutnit. Do té doby, než Ed představí svoji novou desku, si alespoň můžou pořádně užít pecky z letošního alba No. 6 Collaborations Project. Jedním z největších hitů z desky byl singl South Of The Border, který Sheeran složil spolu s Camilou Cabello a Cardi B. Mrkněte na doprovázející hudební klip k tomuto singlu níže.

Zdroj: Official UK Charts, BBC, YouTube, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat