Právě vysíláme

ED SHEERAN překvapil! Má svou vlastní edici neobvyklého výrobku

15. června 2019 11:10
ED SHEERAN překvapil! Má svou vlastní edici neobvyklého výrobku

Ty největší hudební hvězdy jsou v dnešní době i tak trochu podnikatelé a kromě muziky se věnují i propagaci vlastních parfémů, kosmetiky či kolekci oblečení. Zpěvák Ed Sheeran se doposud řadil mezi ty umělce, co se věnují převážně hudbě a byznys nechávají stranou. Nyní je však všechno jinak!

Ed se rozhodl potěšit fanoušky poněkud neobvyklým výrobkem. Od společnosti Heinz, jenž vyrábí mnoho druhů omáček, mu totiž přišla nabídka k tomu, mít svůj vlastní kečup! Jak je totiž známo, zpěvák je velký kečupový milovník a logo kečupu má dokonce i vytetované na paži.

Známá firma položila Edovi na stůl nabídku s limitovanou verzí výrobků. Kečup pak dostal originální jméno EdChupSheeran se poté s produktem pochlubil na Instagramu a 5. června, kdy je mezinárodní kečupový den, zveřejnil fotografii, kde svůj poklad láskyplně líbá. Ke snímku pak jen připsal: „Je to tak, už brzy jej budete moci mít ve svých rukou i vy.“

Sheeran se kromě propagaci omáčky pochopitelně věnuje i přípravě nové desky. CD s názvem No. 6 Collaborations Project má vyjít 12. července a bude se jednat o sbírku spoluprací, které Ed natočil během minulých měsíců se svými hudebními kolegy.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat