Právě vysíláme

Ed Sheeran přišel o dobrého kamaráda, na počest mu složil emotivní píseň

26. srpna 2021 12:10
Ed Sheeran přišel o dobrého kamaráda, na počest mu složil emotivní píseň

Ed Sheeran už v říjnu vydá nové album =, z něhož už představil singl Bad Habits. Nyní přidává emotivní píseň Visiting Hours, kterou napsal pro svého zesnulého kamaráda Michaela Gudinskiho.

„Tenhle song jsem napsal z největší hloubky svého srdce. Patří mezi mé oblíbené na albu,“ nechal se slyšet zpěvák během živého instagramového vysílání. V písni zpívá o zesnulém kamarádovi a o tom, jak si přeje, aby ho mohl navštívit v nebi a podělit se s ním o to, co se v jeho životě změnilo.

„Přeji si, aby mělo nebe návštěvní hodiny, takže bych mohl jen tak přijít a říct ti, co je nového v mém životě. To, jak moje dcera roste, přeji si, abys ji potkal. Vše, co se naučí ode mě, znám já od tebe,“ zpívá Sheeran ve Visiting Hours, kterou poprvé zahrál naživo na pohřbu kamaráda.

 

Song je jednou ze čtrnácti skladeb, která se objeví na hudebníkově připravované desce = (Equals). Jak Sheeran uvedl, dalším singlem se však nestane. Ten se zpěvák chystá vydat 10. září. Nové album vydá po dlouhých čtyřech letech. Jak se už dříve nechal slyšet, začal na něm pracovat pouhé čtyři měsíce po vypuštění ÷ (Divide).

„Byl to dlouhý, opravdu dlouhý proces, během kterého jsem miloval, ztrácel, přivítal nový život a přišel o kamaráda. To vše se v nových písních odráží a já cítím, že jde o moji nejlepší nahrávku. Nikdy jsem nebyl na moji práci pyšnější, ani nadšenější/nervóznější z toho, až ji uslyšíte,“ napsal na Instagram Sheeran.

Články, které by tě mohly zajímat