Právě vysíláme

ED SHEERAN promluvil o depresích i sociální fóbii! Co dělá, aby si uchránil soukromí?

17. července 2019 11:10
ED SHEERAN promluvil o depresích i sociální fóbii! Co dělá, aby si uchránil soukromí?

Ačkoliv je Ed Sheeran jedním z nejpopulárnějších lidí na naší planetě, je to stále lidská bytost a zažívá stejné problémy jako my ostatní. Zpěvák se v nedávném rozhovoru svěřil, že trpí velkou sociální fóbií a promluvil o té ne příliš pěkné straně slávy. Co Eda trápí a v jakých chvílích se cítí nejhůř?

Ed Sheeran patří mezi neúspěšnější hudebníky světa a koncerty slavného zrzka s brýlemi jsou narvané k prasknutí. Právě to ovšem zpěvák nesnáší příliš dobře a občas má problém s velkou masou lidí. „Nemám rád, když je kolem mě velké množství lidí. Což je celkem ironie, protože na svých koncertech hraji mnohdy pro desetitisíce fanoušků. Občas mám kvůli tomu až klaustrofobické stavy,“ řekl Ed a v rozhovoru pro britský deník The Sun promluvil i o úzkostných stavech. „S úzkostmi v mnoha podobách bojuji doslova každý den. Na tom, aby se to zlepšilo, pracuji už osm let. Snažím se občas odtrhnout od reality. Zbavit se na čas svého mobilu a nekontrolovat dvakrát denně e-maily. Došlo to tak daleko, že jsem dokonce přetrhal vazby s většinou svých přátel. Nechal jsem si jen ty, u kterých mám pocit, že jim mohu stoprocentně věřit,“ tvrdí a dodává, že když už se ocitne na nějaké párty a začnou se s ním bavit slavní lidé, není si jist, zda je to jen kvůli slávě, nebo je opravdu zajímá.

Ed tvrdí, že své fanoušky zbožňuje a velmi si jich váží. Často se však setkává s tím, že se s ním lidé chtějí pouze vyfotografovat a on si pak přijde jako zvíře v zoologické zahradě. A protože je opravdu málo míst, kde by na něj ostatní necivěli, musí si v restauracích pronajímat soukromé salónky, kde se svou ženou Cherry v klidu nají.

„Když jíte a někdo si vás při tom natáčí, připadáte si jak klaun v cirkusu. Nechci si stěžovat. Mám skvělou práci i život. Jen se chci zkrátka vyhnout některým situacím, pokud je to jen trochu možné,“ říká autor těch největších hitů, který si kvůli zachování soukromí postavil vlastní panství v britském Sufolku, kde tráví většinu svého volného času.

 

Ed se svou ženou Cherry

 

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat