Právě vysíláme

Ed Sheeran se sjel se Snoop Doggem a oslepl

5. října 2023 8:10
Ed Sheeran se sjel se Snoop Doggem a oslepl

Ed Sheeran se během svého vystoupení v podcastu Conan O’Brien Needs A Friend rozpovídal o své návštěvě koncertu Snoop Dogga. Dostal se během něj do šatny rappera známého svou zálibou v konopí. A tak samozřejmě nezůstalo pouze u mluvení. Jenže Sheeran neodhadl množství a ztratil zrak.

Ed Sheeran se v březnu vypravil do australského Melbourne, kde měl zrovna koncert Snoop Dogg. S sebou na něj vzal manželku Cherry Seaborn a tchýni, v zákulisí pak potkal Russella Crowea, s nímž ho už dlouho pojí přátelství. „A on má zase velmi blízko ke Snoop Doggovi,“ vyprávěl zpěvák v podcastu Conan O’Brien Needs A Friend.

„Nekouřím. Byli jsme ale v jeho šatně a oni bafali jeden joint za druhým. Pak mě napadlo, že až to budu vyprávět, musím říkal, že jsem kouřil se Snoop Doggem,“ prozradil muzikant, co se mu honilo myslí. A tak si také nabídl.

Jenže neodhadl, kdy přestat, a najednou ztratil zrak. „Necítil jsem se špatně, bylo mi dobře. Tak jsem si vzal dalšího jointa, pak dalšího a dalšího… Pamatuji si, jak jsem se najednou na Snoopa podíval a řekl jsem: Já nic nevidím.“ Naštěstí pro Sheerana byla ztráta zraku jen chvilkovou záležitostí a možná dokonce iluzí a má tak skvělou historku.

Články, které by tě mohly zajímat