Právě vysíláme

ED SHEERAN se ujal hodiny hudební výchovy na základní škole! Žáky učil přes video

12. května 2020 8:10
ED SHEERAN se ujal hodiny hudební výchovy na základní škole! Žáky učil přes video

Žáci základní školy na jihu Londýna se dočkali pořádného překvapení. Učitel hudební výchovy jim totiž domluvil speciální přednášku od Eda Sheerana! Britský zpěvák prý žáky učil, jak hrát na kytaru.

Pořádné zpestření

Žáci základní školy Ecclesbourne Primary School už skoro dva měsíce nechodí do školy kvůli koronaviru. Ačkoliv většina předmětů se dá učit i z domova, pro učitele hudební výchovy je vynucená pauza velkým problémem.

Učitel hudebky na tamní škole se proto rozhodl, že svým žákům nachystá drobnější zpestření. Požádal proto Eda Sheerana, aby převzal hodinu hudební výchovy a žáky naučil, jak se hraje na kytaru. Hudební hvězda mu na nápad kývla!

 

Hodina hudebky s Edem Sheeranem proběhla přes videoplatformu Zoom. Mladý zpěvák nejprve vysvětlil, že mu ve škole sice příliš předmětů nešlo, ale hudební výchova ho vždy bavila. Autor hitu Shape Of You následně žákům poradil, jak můžou zdokonalit svoje hraní na kytaru.

Úspěšný hudebník je momentálně uprostřed kariérní pauzy, během níž chce trávit čas hlavně s rodinou. Ed Sheeran loni dokončil dvouleté celosvětové koncertní turné Divide.

Snad pomůžou Edovy rady najít další hudební talenty!

Zdroj: NME, The Sun, The Guardian, Shutterstock, BBC

Články, které by tě mohly zajímat