Právě vysíláme

ED SHEERAN si dává pauzu na osmnáct měsíců! Má k tomu nádherný důvod

28. srpna 2019 11:10
ED SHEERAN si dává pauzu na osmnáct měsíců! Má k tomu nádherný důvod

Ed Sheeran na závěrečném koncertě svého veleúspěšného turné Divide oznámil, že si dává pauzu na osmnáct měsíců. Za tímto rozhodnutím stojí nepochybně vyčerpání, ale i další, mnohem roztomilejší důvod.

Proč ta pauza?

8,9 milionu – tolik lístků prodal zpěvák Ed Sheeran na svém koncertním turné Divide. Populární zpěvák a hudební skladatel si díky tomuto turné vydělal víc peněz než Madonna, U2 či The Rolling Stones a potvrdil tak svůj status jednoho z nejlepších hudebníků v historii.

Po dvou letech plných koncertů má Ed Sheeran nyní pro svoje fanoušky ovšem smutnou zprávu – zpěvák si po posledním ukončeném koncertu v anglickém Ipswichi chce dát osmnáctiměsíční pauzu. Autor hitu Shape Of You během koncertu uvedl, že je unavený a musí si trochu oddychnout od neustálého cestování a stresu. Ed navíc potvrdil, že chce trávit víc času se svojí manželkou, Cherry Seaborn. Zpěvák si svojí lásku ze střední školy vzal loni v prosinci. Troufáme si říct, že pár asi na sebe neměl příliš času za tu dobu, co Ed hrál na koncertech po celém světě – nyní by se to mělo napravit!

Zdroj: NME, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat