Právě vysíláme

Ed Sheeran uspořádá on-line koncert. Živě se může zúčastnit jen pět fanoušků

30. listopadu 2021 8:10
Ed Sheeran uspořádá on-line koncert. Živě se může zúčastnit jen pět fanoušků

Jeden z nejúspěšnějších interpretů současnosti Ed Sheeran se chystá vyrazit a světové turné a všichni doufají, že mu to pandemická situace dovolí. I tak ovšem Ed připravil pro fanoušky překvapení.

V posledních dvou letech se streamování koncertů stalo naprosto běžnou záležitostí a v době pandemie koronaviru to bylo jediné možné řešení toho, aby se fanoušci mohli spojit se svým oblíbeným interpretem. V této ovšem stále velmi nejisté době chce Ed Sheeran odvysílat online koncert pod názvem The Equals Live Exprerience.

Koncert se uskuteční v londýnském Alexandra Palace a přenos proběhne na platformě Amazon Music. Pět fanoušků navíc může mít to štěstí, že se uskuteční koncertu naživo a bude si moct s sebou přivést i doprovod.

Během setu Ed představí písně ze svého čerstvě vydaného alba =„Spoustu nových písní budu hrát naživo úplně poprvé,“ láká zpěvák. Vystoupení budete moci – v závislosti na tom, kde přebýváte – sledovat prostřednictvím aplikace Amazon Music, kanálu Amazon Music na Twitchi nebo přes Prime Video.

Články, které by tě mohly zajímat