Právě vysíláme

Ed Sheeran válcuje Česko, v Hradci přidává druhý koncert

30. listopadu 2023 10:00
Ed Sheeran válcuje Česko, v Hradci přidává druhý koncert

Ne jednou, ale hned dvakrát vystoupí britská hvězda Ed Sheeran koncem července příštího roku v hradeckém multifunkčním Parku 360 v rámci své Mathematics Tour. Vstupenky na jeho první show jsou vyprodané. Pro obrovský zájem byl tedy přidán druhý koncertní termín o den později, v neděli 28. července 2024.

Jako speciální host vystoupí úspěšný britský písničkář Calum Scott. “Koncerty v Parku 360 přináší úplně nový komplexní zážitek s nadstandardním komfortem. Jedná se o unikátní model, který v rámci aktuálního turné nemá obdoby,”  říká ředitel Ameba Production Michal Thomes a dodává: “Pro návštěvníky bude připravený pestrý doprovodný hudební i nehudební program už od dopoledních hodin, několik možností ubytování, skvělá gastronomie, ale i třeba kyvadlová doprava z centra Hradce Králové.

Oficiální prodej vstupenek na druhý koncert startuje v sítích GoOut, TicketPortal a Eventim.de v pondělí 4. prosince 2023 ve 12:00 hodin. Se spuštěním oficiálního prodeje bude zahájen i prodej ubytování a velkokapacitní parkování na oba dva koncerty. Prémiový předprodej pro členy iDnes Premium začíná v pátek 1. prosince v 10:00 hodin. Součástí vstupenky na koncerty bude i tematická Fan Zóna, která se bude nacházet v bezprostřední blízkosti stage a nabídne pestré doprovodné aktivity. Veškeré informace na www.EdSheeranKoncert.cz.

 

Spolupořadatelem koncertu je Ameba Production, která stojí za festivalem Rock For People, a každoročně pořádá desítky klubových, halových i open-air koncertů. Loni ji porota European Festival Awards zařadila mezi top 10 evropských pořadatelů. Koncerty Eda Sheerana pořádá společně s FKP Scorpio.

Ed Sheeran začínal buskingem jako pouliční umělec sám s kytarou. První velký úspěch zaznamenal v roce 2011 s debutovým singlem The A Team. Výrazně ho proslavila akustická písnička I See Fire, která se objevila na soundtracku k úspěšnému filmu Hobit. Za svou kariéru získal několik cen Grammy, Brit AwardsMTV Music Awards. V roce 2022 vystoupil se svou písní Perfect na oslavách k platinovému výročí nástupu královny Alžběty II. na britský trůn a je také držitelem Řádu britského impéria. Na kontě má spolupráce s Eltonem Johnem, Justinem Bieberem, Bruno Marsem, Eminemem nebo 50 Centem. V současné době je Ed Sheeran ve světovém žebříčku Spotify 6. nejposlouchanější umělec. Objevil se ale i ve filmech, zahrál si stormtroopera v nové sérii Star Wars nebo vojáka ve Hře o trůny.

 

Články, které by tě mohly zajímat