Právě vysíláme

ED SHEERAN zveřejnil další dva songy z nové desky! Nenechte si ujít track s BRUNEM MARSEM

7. července 2019 8:00
ED SHEERAN zveřejnil další dva songy z nové desky! Nenechte si ujít track s BRUNEM MARSEM

Nejenže Ed Sheeran už 7. července přijede do Prahy, ale o pět dní později dokonce vydá svou další desku nazvanou No. 6 Collaborations Project, která bude obsahovat jen jeho spolupráce s různými umělci. A protože se fanoušci už CD nemohou dočkat, Ed postupně zveřejnuje nové a nové songy.

Album No. 6 Collaborations Project je pokračováním konceptu, s nímž Sheeran přišel ještě před vydáním debutu +.  Co písnička, to jiný host nebo hosté. Zatímco na původním EP spolupracoval s britským grime undergroundem, nyní si do studia pozval především prvoligové interprety napříč žánry. Impozantnímu seznamu vévodí zmíněné americké hvězdy Cardi BEminem a Bruno Mars, dále jsou na něm Young ThugKhalidSkrillex či Camila Cabello.

Ed už z nové desky zveřejnil čtyři songy. Naposledy se na jeho youtubovém kanálu objevily dva tracky, které se od sebe absolutně liší. Song Best Part Of Me se zpěvačkou YEABBOU je totiž pomalou romantickou baladou oproti tracku BLOWBrunem Marsem, jenž je rockovým kouskem s pořádnou dávkou elektrické kytary.

Poslechněte si oba songy právě teď! Který se vám líbí víc?

 

 

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat