Právě vysíláme

Elis Mraz si dává pěveckou pauzu, má za sebou náročné období

27. dubna 2021 8:10
Elis Mraz si dává pěveckou pauzu, má za sebou náročné období

Zpěvačka Elis Mraz se stahuje z hudební scény. Po náročném období se rozhodla dát si delší pauzu a věnovat se pouze svému osobnímu životu.

Eliška Mrázová vystupující pod jménem Elis Mraz na sebe upozornila v pořadu Hlas Česko Slovenska, kde se dostala až do semifinále. V roce 2013 vydala své debutové album, další deska je však zatím v nedohledu. Zpěvačka v posledních letech vydávala pouze singly. Úspěšná byla například její spolupráce s Olgou Lounovou na songu Napůl lásky.

Nyní se hudebnice rozhodla dát si pauzu. V osobním životě si prošla náročným období, s čím se potýkala, však neprozradila. „Chtěla bych se dát do kupy. Navíc mám práci v rádiu a televizi, takže začnu s hudbou, až budu chtít,“ řekla pro Super Mraz.

Zpěvačka fanoušky doposud zásobovala kromě vlastních písní i covery, které nahrává s přáteli z branže. Naposled zveřejnila předělávku A Thousand Years. Tu natočila ve spolupráci s Natalií Halouzkovou. V minulosti pak fanoušky potěšila covery s Annou Julií Slováčkovou, Evou Burešovou nebo Davidem Gránským.

Zdroj: Super, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat