Právě vysíláme

Ellie Goulding se rozvádí, na Costa Rice řádila se sexy surfařem

29. února 2024 9:10
Ellie Goulding se rozvádí, na Costa Rice řádila se sexy surfařem

Sedmatřicetiletá Ellie Goulding a její o pět let mladší partner Casper se rozvádějí. Zpěvačka to potvrdila na sociálních sítích. Jen o pár dní později byla viděna na Costa Rice s mladým surfařem a nezdálo se, že by spolu měli pouze kamarádský vztah.

Ellie Goulding a Casper Jopling se po čtyřech letech manželství rozvádějí. Zpěvačka to potvrdila na svém instagramu. „Ve světle posledních zpráv nemám jinou možnost než oznámit vám, že já a Casper jsme se před nějakým časem rozešli. I nadále zůstáváme blízkými přáteli a budeme jednat v nejlepším zájmu našeho syna,“ uvedla Goulding, která má s manželem dvou a půl letého Arthura.

Jak dodala, více se k situaci neplánuje vyjadřovat. Podobně to má i Jopling. „Naše nejbližší rodina a blízcí přátelé to už nějaký čas ví. Prosím, respektujte moje a Ellieno soukromí,“ napsal Casper.

Jak se zdá, Goulding si za něj stihla najít už náhradu. O víkendu byla zachycena po boku surfařského instruktora Armanda Pereze, který před časem učil na surfu i Shakiru. K ní však rozhodně neměl blízko tolik jako právě ke Goulding. Podle svědků nemohl blonďák ze zpěvačky sundat ruce, neustále ji objímal, a dokonce si vyměnili i několik polibků.

Jestli jde o vážný vztah, nebo pouze krátký románek, zatím není jasné. Ani jeden z dvojice se ke spekulacím nevyjádřil a je otázkou, zda tak vůbec učiní.

Články, které by tě mohly zajímat